Να στείλετε μήνυμα

Μίνι 1.2Gps ανθρακωρύχος νομισμάτων χαμόγελου Ipollo G1 με τον αλγόριθμο Cuckatoo32

1
MOQ
15% off
τιμή
Μίνι 1.2Gps ανθρακωρύχος νομισμάτων χαμόγελου Ipollo G1 με τον αλγόριθμο Cuckatoo32
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Αλγόριθμος: Cuckatoo32
Κατανάλωση ισχύος: 120W±5%
Hashrate: 1.2Gps
Κρυπτογράφηση: Ναι
Θέση προϊόντων: Απόθεμα, χρησιμοποιούμενο, νέο
Δύναμη εκτίμησης: > 1000W
Ύφος: Ανθρακωρύχος χαμόγελου
Νόμισμα: Χαμόγελο
Υψηλό φως:

1.2Gps ανθρακωρύχος νομισμάτων χαμόγελου

,

Μίνι ανθρακωρύχος νομισμάτων χαμόγελου Ipollo G1

,

Cuckatoo31 μηχανή μεταλλείας χαμόγελου

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: IPOLLO
Πιστοποίηση: ce
Αριθμό μοντέλου: Ipollo G1 μίνι 1.2Gps
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Χρόνος παράδοσης: 3-7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: USDT, T/T, μεταφορά τράπεζας
Δυνατότητα προσφοράς: 100 κομμάτια/ημέρα
Περιγραφή προϊόντων

Ipollo G1 μίνι 1.2Gps Cuckatoo32 που εξάγει το asic ανθρακωρύχο νομισμάτων χαμόγελου

 

Προδιαγραφή
 
 
Όνομα προϊόντων Ipollo G1 μίνι 1.2Gps
Αλγόριθμος Cuckatoo32
Hashrate 1.2Gps
Κατανάλωση ισχύος 120W±5
Απελευθέρωση Τον Ιανουάριο του 2021
Μέγεθος 148 X 158 X 78mm
Βάρος 2.5kg
Επίπεδο θορύβου 40db
Δύναμη 120W
Διεπαφή Ethernet
Θερμοκρασία 5 - 45 °C
Υγρασία 5 - 95%

 

Περισσότεροι για αυτόν τον ανθρακωρύχο

 

Αυτό είναι το πρώτο σε μια στιγμή, ένας άλλος βασισμένος στο ASIC ανθρακωρύχος, που σχεδιάζεται γύρω από τον αλγόριθμο Cuckatoo32. Αυτός ο μικρός ανθρακωρύχος είχε ως σκοπό να είναι περισσότερο ένας λιανικός φιλικός ανθρακωρύχος, που στοχεύει στο δίκτυο ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ, εντούτοις θα μπορούσε τεχνικά σε οποιοδήποτε άλλοδήποτε βασισμένο στο Cuckatoo32 νόμισμα. Αυτή η μονάδα έχει ένα μέσο hashrate 1.24Gps στην παρατήρησή μου και σύρει ένα συνεπές 100w της δύναμης. Ενώ λίγο δυνατός για ένα βασισμένο στον υπολογιστή γραφείου περιβάλλον, που πτυχώνει μακριά σε ένα ντουλάπι που μπορεί να πάρει Διαδίκτυο ίσως μια καλύτερη λύση.

ο μίνι ανθρακωρύχος iPollo G1 είναι μια μικρή συσκευή με τη βοήθεια αυτής της συσκευής που μπορείτε να αρχίσετε στο σπίτι για το οποίο δεν χρειαζόμαστε πολύς. Μπορείτε να συνδέσετε αυτήν την μικρή συσκευή με τον υπολογιστή μας και να αρχίσετε χρησιμοποιώντας το μίνι λογισμικό ανθρακωρύχων iPollo G1. Είναι πολύ εύχρηστο. Καθένας που ξέρει διαβασμένος και γράφει τα αγγλικά μπορεί να το χρησιμοποιήσει. Έτσι χρησιμοποιώντας το μπορείτε να κερδίσετε ένα καλό εισόδημα από το σπίτι. Αυτή η συσκευή έγινε στην Κίνα. Το βάρος αυτής της συσκευής είναι πολύ μικρό. Δεν ειναι απαραίτητο να κάνετε πολύ με αυτήν την συσκευή, το λογισμικό που έρχεται με την κάνει όλα. Κατά συνέπεια, μόνο μπορείτε να διευκρινίσετε Bitcoin από αυτήν την συσκευή.

 

 

Πώς να απασχοληθεί στο μίνι ανθρακωρύχο iPollo G1:

Η εργασία του μίνι ανθρακωρύχου iPolo G1 είναι πολύ απλή και πρέπει να το συνδέσετε με τον υπολογιστή ή το lap-top σας. Υπάρχει επίσης ένα καλώδιο που πρέπει να συνδέσετε με το Διαδίκτυο με την ένωση του. Υπάρχει ένα καλώδιο εσωτερικό και ένα καλώδιο φορτιστών που πρέπει να συνδέσετε με αυτήν την συσκευή. Και πρέπει να τροφοδοτηθεί από το οποίο η συσκευή τρέχει. Έτσι όταν η συσκευή τρέχει, πρέπει να εγκαταστήσετε το λογισμικό τους στον υπολογιστή σας και να αρχίσετε έπειτα με τη βοήθεια αυτού του λογισμικού. Κατά συνέπεια, μίνι εισόδημα ανθρακωρύχων ή και τα δύο μεταλλείας το βλέπετε στην οθόνη. Τώρα, εάν υπάρχει ένα πρόβλημα, θα το δείτε στο ίδιο λογισμικό. εάν έχετε ένα πρόβλημα η μεταλλεία σας δεν αρχίζει. Έτσι μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την ομάδα τους και να τους πείτε ότι η συσκευή δεν λειτουργεί και μπορούν να σας βοηθήσουν.

 

Μίνι 1.2Gps ανθρακωρύχος νομισμάτων χαμόγελου Ipollo G1 με τον αλγόριθμο Cuckatoo32 0

Μίνι 1.2Gps ανθρακωρύχος νομισμάτων χαμόγελου Ipollo G1 με τον αλγόριθμο Cuckatoo32 1

 

Πόσο περίπου η εξουσιοδότηση;


A.180 εξουσιοδότηση ημερών για τη νέα μηχανή. Εάν είναι εντός της περιόδου εξουσιοδότησης, το αρχικό εργοστάσιο των ανθρακωρύχων θα είναι αρμόδιο για το. Εάν είναι από την εξουσιοδότηση, θα παράσχουμε την πληρωμένη υπηρεσία συντήρησης

 

B.For χρησιμοποίησε τους ανθρακωρύχους, θα στείλουμε το εξεταστικό βίντεο με SN τον κώδικα προτού να είσαι η αποστολή για να σιγουρευτεί κάθε ανθρακωρύχο σε ένα καλό κράτος. Και θα παράσχουμε την πληρωμένη υπηρεσία συντήρησης μετά από αυτήν.

 

Αφήστε ένα μήνυμα
If you are interested in our products and want to know more details,please leave a message here,we will reply you as soon as we can.
+
Υποβάλτε