Να στείλετε μήνυμα
ANTMINER S19 XP REVIEW

February 10, 2022

ANTMINER S19 XP REVIEW

Η Bitmain, ο κορυφαίος κατασκευαστής εξόρυξης bitcoin, ανακοίνωσε την τελευταία της μηχανή, το Antminer S19XP, στο Dubai Mining Summit τον Νοέμβριο.Το πιο πρόσφατο μηχάνημα της σειράς $19 της Bitmain με 27% υψηλότερο ρυθμό κατακερματισμού από το 110 TH S19 Pro, το οποίο είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο στη σειρά S19 της Bitmain.Το νέο Antminer είναι επίσης 27% πιο ενεργειακά αποδοτικό, καταναλώνοντας 140 W λιγότερο από τον προκάτοχό του.Αυτή η απόδοση έχει βελτιωθεί με τη χρήση των τσιπ ASIC 5nm της TSMC, ενώ τα παλαιότερα μοντέλα S19 χρησιμοποιούν τσιπ 7nm.

ANTMINER S19 XP

 

 

Το Bitmain Antminer S19 XP είναι ένα σχετικά νέο miner που κυκλοφόρησε πέρυσι.Βασίζεται σε τσιπ 5nm, hashrate 140TH/s, κατανάλωση ισχύος 3010W και ενεργειακή απόδοση 21,5J/TH.Σε σύγκριση με άλλα παλαιότερα ASIC της σειράς S19, το S19 XP της Bitmain έχει αυξήσει σημαντικά την απόδοση στα 21,5 J/Th.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ANTMINER S19 XP

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους αξίζει να εξεταστεί το Bitmain Antminer S19 XP (140Th).Πρώτα απ 'όλα, είναι ένας από τους πιο ισχυρούς miners της αγοράς.Έρχεται επίσης με πολλές εντυπωσιακές προδιαγραφές, όπως 140 Th/s, κατανάλωση ισχύος 3010 W και απόδοση ισχύος 21,5 J/Th.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του Bitmain Antminer S19 XP (140Th) είναι ότι είναι εύκολο στη ρύθμιση και τη χρήση του.Επιπλέον, είναι ένα εύχρηστο miner με φιλική προς το χρήστη διεπαφή.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ANTMINER S19 XP

Το Bitmain Antminer $19 XP (140 Th) είναι ένα ισχυρό miner με εντυπωσιακές προδιαγραφές και χαρακτηριστικά.Μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα περιλαμβάνουν:

  • Ταχύτητα εξόρυξης 140 TH/s: Είναι σημαντικά ταχύτερη από τους περισσότερους άλλους miners στην αγορά, καθιστώντας την ιδανική για όσους θέλουν να εξορύξουν πολλά bitcoin σε σύντομο χρονικό διάστημα.
  • Απόδοση 21,5 J/Th: Αυτό είναι εντυπωσιακό και σημαίνει ότι το Bitmain Antminer S19 XP (140Th) θα καταναλώνει λιγότερη ενέργεια από άλλα miners ενώ θα παραμένει εξίσου αποδοτικό.
  • Βάρος 14,5 κιλά: Αυτό είναι αρκετά βαρύ για έναν ανθρακωρύχο, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο δεδομένου του υψηλού ποσοστού κατακερματισμού.
  • Επίπεδο θορύβου 75 dB: Το Bitmain Antminer S19 XP (140Th) είναι πιο δυνατό από άλλα miners, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο δεδομένου του υψηλού ποσοστού κατακερματισμού.
  • 4 Ανεμιστήρες: Το Bitmain Antminer S19 XP (140Th) έρχεται με τέσσερις ανεμιστήρες για να σας κρατούν δροσερούς ενώ εργάζεστε.
  • Διεπαφή Ethernet: Αυτό σας επιτρέπει να συνδέσετε το Bitmain Antminer S19 XP (140Th) στο διαδίκτυο, ώστε να μπορείτε να εξορύξετε bitcoin.
  • Θερμοκρασία 5-45 βαθμοί Κελσίου: Αυτό το ισχυρό miner μπορεί να λειτουργήσει σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών, το οποίο είναι ιδανικό για χρήση σε διάφορες συνθήκες.
  • Υγρασία 5-95%: Το Bitmain Antminer S19 XP (140Th) μπορεί να λειτουργήσει σε ένα ευρύ φάσμα υγρασίας, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε διάφορα περιβάλλοντα.

ΚΕΡΔΟΠΟΙΗΣΗ MINER

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Bitmain Antminer S19 XP (140Th) είναι ότι είναι ένας εξορύκτης υψηλής απόδοσης.Μπορεί να δημιουργήσει υψηλό hashrate και έχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.Αυτό τον κάνει αποτελεσματικό ανθρακωρύχο.Λόγω της απόδοσής του, είναι πιο πιθανό να βγάλετε κέρδος.Έτσι, σε μια μέρα μπορείτε να κερδίσετε 12 $ και σε ένα μήνα μπορείτε να κερδίσετε εισόδημα περίπου 360 $.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Το Bitmain Antminer S19 XP 140Th είναι ένα ισχυρό miner ιδανικό για όσους θέλουν να δημιουργήσουν μεγάλες ποσότητες bitcoin.Αυτή είναι μια από τις καλύτερες επιλογές εξόρυξης bitcoin.