Να στείλετε μήνυμα
ANTMINER K7 SUPRISE ΞΑΝΑ

December 1, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για ANTMINER K7 SUPRISE ΞΑΝΑ

Ο ηγέτης στην παραγωγή ανθρακωρύχων σε όλο τον κόσμο - Bitmain αποδεικνύει για άλλη μια φορά την πρόθεσή του να διατηρήσει αυτό το καθεστώς για περισσότερο από ένα χρόνο.Θέτοντας έναν νέο πήχη, χάρη στις καινοτόμες τεχνολογίες που εφαρμόζουν στις συσκευές τους.Όντας παρόντες στην αγορά για περισσότερο από ένα χρόνο και βελτιώνοντας σταδιακά τις εξελίξεις τους, κερδίζουν όλο και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη τόσο από έμπειρους ανθρακωρύχους όσο και από νεοφερμένους που ενδιαφέρονται για αυτήν την επιχείρηση πολύ πρόσφατα.Όντας μια προηγμένη εταιρεία, κάθε χρόνο κυκλοφορούν όλο και πιο παραγωγικές συσκευές, οι οποίες όχι μόνο διαφέρουν ως προς την απόδοσή τους, αλλά και ως προς την ικανότητα εξόρυξης διαφόρων κρυπτονομισμάτων.Έτσι, το ολοκαίνουργιο Antminer K7 σας επιτρέπει να απολαύσετε την εξόρυξη με έναν νέο τρόπο και τώρα θα καταλάβουμε πώς.

BITMAIN ANTMINER K7

 

Κοιτάζοντας τον ανθρακωρύχο, φαίνεται ότι δεν έχουν γίνει αλλαγές στον σχεδιασμό του, ωστόσο, η καθιερωμένη τεχνολογία και εμφάνιση καθιστούν δυνατή την ασφάλεια της συσκευής όσο το δυνατόν περισσότερο από εξωτερικούς παράγοντες, δημιουργώντας όχι μόνο ένα συμπαγές, αλλά και ένα ασφαλές περιβάλλον .

Το CKB ή το Nervos είναι το μόνο νόμισμα που μπορεί να εξορυχθεί αποτελεσματικά με αυτήν τη συσκευή.Επιπλέον, ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι το ανθρακωρυχείο είναι μια τελειοποίηση της επόμενης γενιάς.Ωστόσο, η Bitmain την αποκαλεί ως τον πιο ισχυρό εξορύκτη CKB Nervos.

Και ναι, το miner είναι εξαιρετικά ισχυρό δεδομένων των προδιαγραφών.Αυτός θα πρέπει να είναι ο πιο ισχυρός miner όσον αφορά την εξόρυξη altcoins.

Έχει υψηλή απόδοση 0,049j/Gh χάρη στην ισχυρή κατανάλωση ενέργειας.Τα 3080W δεν είναι αστεία και δεδομένου του περιορισμένου αριθμού διαθέσιμων περιπτώσεων αυτού του miner, οι χρήστες είναι πιο πιθανό να λύσουν γρηγορότερα μπλοκ.Και το hashrate της συσκευής είναι 63,5 Th/s.

Και αυτή είναι η ουσία του να έχεις έναν ισχυρό ανθρακωρύχο.Οι πιθανότητες να αποκτήσετε και να λύσετε παζλ blockchain αυξάνονται καθημερινά.Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ανθρακωρύχοι θα πρέπει επίσης να ελέγχουν τα επίπεδα ηλεκτρικής ενέργειας ή το αναμενόμενο κόστος κατά τη χρήση αυτής της συσκευής.

Το miner συνοδεύεται από δύο ανεμιστήρες που βοηθούν όχι μόνο στη μείωση της θερμοκρασίας, αλλά και στη διατήρηση του βέλτιστου επιπέδου του - 5 - 45 ° C.Έχει επίσης μέγιστο επίπεδο θορύβου 75 dB.Αυτός είναι ένας πολύ δυνατός ανθρακωρύχος, δεδομένου ότι εξορύσσετε μόνο ένα νόμισμα.Τέλος, θα πρέπει να σκεφτείτε πού να εγκαταστήσετε το miner.Ωστόσο, η μέγιστη υγρασία του περιβάλλοντος είναι 95%, γεγονός που προσθέτει ένα μπόνους στην τοποθέτηση της συσκευής.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ANTMINER K7

Για ένα πιο οπτικό παράδειγμα, το πιο πρόσφατο μοντέλο θα πρέπει να συγκριθεί με το προηγούμενο για να δείξει όλη τη δουλειά που έχει κάνει η Bitmain:

Μοντέλο Antminer K7 Antminer K5
Αλγόριθμος Τραγούδι του Αετού Τραγούδι του Αετού
Κρυπτονόμισμα Νεύρα (CKB) Νεύρα (CKB)
Power (hashrate) 63,5 Th/s 1,13ο/δ
Κατανάλωση ενέργειας 3080 1580
ενεργειακής απόδοσης 0,049j/Gh 34,5 JTh
Θερμοκρασία εργασίας 5 - 45°C 5 - 45°C
Επίπεδο θορύβου 75 dB 72 dB
Ψύκτες 2 τέσσερις
Εισόδημα (ανά μήνα) ≈ 39 χιλιάδες ρούβλια Λειτουργεί στο μείον

Μπορείτε να δείτε τι τεράστιο έργο έχει γίνει με την τρέχουσα γενιά ASIC.Η συσκευή είναι πραγματικά εξαιρετικά ισχυρός εξοπλισμός και θα προσφέρει την ευκαιρία όχι μόνο να εξορύξετε κρυπτονομίσματα με ευχαρίστηση, αλλά και να λάβετε εξαιρετικό εισόδημα, παρεμπιπτόντως.

ΚΕΡΔΟΠΟΙΗΣΗ MINER

Λαμβάνοντας υπόψη όλη τη δυναμική της κερδοφορίας, θα πρέπει να ειπωθεί ότι οι παράγοντες που επηρεάζουν τη μεταβλητότητά της πρέπει πάντα να λαμβάνονται υπόψη:

  1. Η κατανάλωση ενέργειας είναι ένας σημαντικός αριθμός που μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας, ωστόσο, είναι επίσης σύνηθες ότι όσο υψηλότερος είναι αυτός ο αριθμός, τόσο πιο ισχυρή είναι η συσκευή.
  2. Ισχύς ή κατακερματισμός - δείχνει πόσο γρήγορα ένας εξορύκτης μπορεί να εξορύσσει μπλοκ, αντίστοιχα, όσο υψηλότερος είναι ο δείκτης, τόσο το καλύτερο για το πορτοφόλι σας.
  3. Δυναμισμός της αγοράς - αυτός ο δείκτης έχει εξαιρετικά ισχυρή επίδραση, χρειάζεται μάτι και μάτι, η συνεχής αστάθεια της τιμής του κρυπτονομίσματος μπορεί να επηρεάσει το εισόδημά σας τόσο θετικά όσο και αρνητικά.

Έχοντας εξετάσει όλες τις παραμέτρους που μπορούν να επηρεάσουν την κερδοφορία, πρέπει να σημειωθεί ότι το Antminer K7 είναι το πιο πρόσφατο ASIC miner.Μια πραγματικά τεράστια φιγούρα, αλλά επίσης να θυμάστε ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Το νέο miner - Bitmain Antminer K7 είναι πραγματικά η καλύτερη συσκευή για εξόρυξη Nervos, η εξαιρετική απόδοση και ποιότητα που παρέχει το Bitmain σάς επιτρέπει όχι μόνο να απολαύσετε την εξόρυξη, αλλά και να αποκτήσετε μια νέα εμπειρία για τον εαυτό σας.Συνιστώ ανεπιφύλακτα να αγοράσετε!