Να στείλετε μήνυμα

Μηχανή ανθρακωρύχων Whatsminer M30S++ 108t 108th/s Asic BTC

1
MOQ
15% off
τιμή
Μηχανή ανθρακωρύχων Whatsminer M30S++ 108t 108th/s Asic BTC
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Αλγόριθμος: SHA256
Κατανάλωση ενέργειας: 3348W
Hashrate: 108t
Κέρμα: BTC Bitcoin
Στυλ: BTC miner
Υψηλό φως:

Whatsminer M30S++ 108t

,

μηχανή ανθρακωρύχων 108th/s BTC

,

μηχανή ανθρακωρύχων 3348W BTC

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Sichuan, Κίνα
Μάρκα: MicroBT
Πιστοποίηση: ce
Αριθμό μοντέλου: Whatsminer M30S++ 108t
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Χρόνος παράδοσης: 3-7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: USDT, T/T, μεταφορά τράπεζας
Δυνατότητα προσφοράς: 100 PIECES/DAY
Περιγραφή προϊόντων

Whatsminer M30S++ 108t 108th/s Asic BTC Miner Machine​

 

Προσδιορισμός
 
Ονομασία προϊόντος
Whatsminer M30S++ 108t
Αλγόριθμος
SHA256
Hashrate
108t
Κατανάλωση ενέργειας
3348W

 

Ελευθέρωση Απρίλιος 2020
Top Coin Bitcoin
Μέγεθος 425 x 155 x 240 mm
Βάρος 11 κιλά
Επίπεδο θορύβου  
Θαυμαστές 2
Εξουσία 3348W
Τάση 12V
Διεπαφή Ethernet
Θερμοκρασία -10°C - 40°C

 

Το MicroBT Whatsminer M30S++ 108 TH/s είναι μια άλλη βελτιωμένη έκδοση του προηγούμενου μοντέλου.Με το αρχικό μοντέλο εκτός αποθέματος, η MicroBT αποφάσισε να παράγει άλλα 30, τα οποία έχουν μια μικρή βελτίωση στο ρυθμό κατακερματισμού και την ισχύ.Το νέο μοντέλο έρχεται με ρυθμό κατακερματισμού 108 TH/s και κατανάλωση ισχύος 3410 W.Είναι ένας εξορύκτης Bitcoin και, επομένως, χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο SHA-256.Μάθετε τη βελτίωση που έχει κάνει ο κατασκευαστής σε αυτήν την ειλικρινή κριτική MicroBT M30S++ 108 TH/s.


Περιγραφή, χαρακτηριστικά και ανασκόπηση του MicroBT Whatsminer M30S++ 108 TH/s


Η συνολική εμφάνιση του νέου ανθρακωρύχου δεν έχει αλλάξει.Εξακολουθεί να μοιάζει με άλλους ανθρακωρύχους M30S από την εταιρεία MicroBT.Το νέο είναι ο βελτιωμένος ρυθμός κατακερματισμού που έχει αυξηθεί κατά 40 TH/s.


Οι ανθρακωρύχοι έχουν πλέον μεγαλύτερη ισχύ κατακερματισμού που τους δίνει το τόσο απαραίτητο πλεονέκτημα εξόρυξης.Το αρχικό Miner M30S++ κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2020 και άλλα τον Οκτώβριο του 2020. Όλοι αυτοί οι εξορύκτες είναι επί του παρόντος ενεργοί και παράγουν κερδοφορία περίπου 18 $ ημερησίως.


Μια άλλη εναλλακτική για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κόψετε νέο Bitcoin είναι να εγγραφείτε σε μια πισίνα εξόρυξης.Οι κορυφαίες δεξαμενές εξόρυξης που υποστηρίζουν αυτό το miner περιλαμβάνουν τα AntPool, NiceHash, Poolin, SlushPool και ViaBTC.


Συμμετέχοντας σε αυτές τις ομάδες, μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα δίκτυο που θα αυξήσει τις πιθανότητες εξόρυξης γρηγορότερα.Το Coin Mining Central είναι το μόνο κατάστημα που έχει 30 μονάδες.Το κατάστημα είναι αξιόπιστος πωλητής και είναι αξιόπιστο.


Αποδοτικότητα του M30S++ MicroBT 108 TH/s


Δεν δίνεται καμία αξία σε σχέση με την αποτελεσματικότητα αυτού του ανθρακωρύχου.Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την τυπική τιμή 108T/3348W.Με αυτή την τιμή, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η απόδοση είναι υψηλή και είναι περίπου 0,030j/Gh.Η υψηλή απόδοση είναι αποτέλεσμα της προσθήκης περισσότερης ισχύος στον εξορύκτη.Η κατανάλωση ισχύος 3348 δίνει στον εξορύκτη μια ώθηση στην απόδοση.


Οι ανθρακωρύχοι πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτή η επιπλέον ισχύς έχει κόστος.Το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας θα είναι υψηλότερο από την αρχική έκδοση.Οι περισσότεροι ανθρακωρύχοι θα πουν ότι ο κίνδυνος είναι η ανταμοιβή με αυτή τη μονάδα.


Ρυθμός κατακερματισμού MicroBT M30S++ 108 TH/s


Το 108 TH/s είναι ελαφρώς μικρότερο από το αρχικό μοντέλο, το οποίο είχε 112 TH/s.Το miner έχει επίσης χαμηλότερο ρυθμό κατανάλωσης ενέργειας από την αρχική έκδοση.Αυτό που κάνει αυτό το miner εντυπωσιακό είναι το timing.Με λίγες μόνο μονάδες για αγορά, η κερδοφορία είναι σχεδόν η ίδια.


Δεν αφαιρεί το γεγονός ότι αυτός ο εξορύκτης εξακολουθεί να έχει υψηλό ποσοστό κατακερματισμού.Ένα υψηλό ποσοστό κατακερματισμού σημαίνει ότι μπορείτε να λύνετε μπλοκ εξόρυξης πιο γρήγορα και να κόβετε νέα νομίσματα.Είναι ένα ρίσκο που αξίζει να πάρεις καθώς τα κέρδη αποτελούν εγγύηση.

 

 

 

Χρησιμοποιήθηκε το Whatsminer πριν από τη δοκιμή

                                                                                κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε το απόθεμα βίντεο

Μηχανή ανθρακωρύχων Whatsminer M30S++ 108t 108th/s Asic BTC 0

 

 

Χρησιμοποιήθηκε το Whatsminer πριν από την αποστολή

                                                                          κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε το βίντεο της συσκευασίας

Μηχανή ανθρακωρύχων Whatsminer M30S++ 108t 108th/s Asic BTC 1

 

 

 

Σχετικά με εμάς--Marine King Miner

 

                                                                                         κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε περισσότερα

Μηχανή ανθρακωρύχων Whatsminer M30S++ 108t 108th/s Asic BTC 2

 

 

Τι θα λέγατε για την Εγγύηση;


A. 180 ημέρες εγγύηση για νέα μηχανή. Εάν είναι εντός της περιόδου εγγύησης, το αρχικό εργοστάσιο των ανθρακωρύχων θα είναι υπεύθυνο για αυτό.Εάν είναι εκτός εγγύησης, θα παρέχουμε υπηρεσία συντήρησης επί πληρωμή

 

Β. Για μεταχειρισμένους ανθρακωρύχους, θα στείλουμε δοκιμαστικό βίντεο με κωδικό SN πριν από την αποστολή για να βεβαιωθούμε ότι κάθε ανθρακωρύχος είναι σε καλή κατάσταση.Καιθα παρέχουμε υπηρεσία συντήρησης επί πληρωμή μετά από αυτό.

 

 

Αφήστε ένα μήνυμα
If you are interested in our products and want to know more details,please leave a message here,we will reply you as soon as we can.
+
Υποβάλτε