Να στείλετε μήνυμα

19.3ος Eaglesong CKB Nervos ανθρακωρύχος Asic CKB ΚΜΕ μεταλλείας Goldshell CK6

1
MOQ
15% off
τιμή
19.3ος Eaglesong CKB Nervos ανθρακωρύχος Asic CKB ΚΜΕ μεταλλείας Goldshell CK6
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Αλγόριθμος: Eaglessong
Κατανάλωση ισχύος: 3300W±5%
Hashrate: 19.3ος
Ύφος: Ανθρακωρύχος CKB
Υψηλό φως:

Ανθρακωρύχος Asic CKB ΚΜΕ

,

Goldshell CK6 19.3ο

,

Ανθρακωρύχος Eaglesong CKB ΚΜΕ

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Chengdu, Κίνα
Μάρκα: Goldshell
Πιστοποίηση: ce
Αριθμό μοντέλου: Goldshell CK6 19.3ο
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Χρόνος παράδοσης: 3-7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: USDT, T/T, μεταφορά τράπεζας
Δυνατότητα προσφοράς: 100 PIECES/DAY
Περιγραφή προϊόντων

19.3ος Eaglesong CKB Nervos ανθρακωρύχος Asic CKB ΚΜΕ μεταλλείας Goldshell CK6

 

Προδιαγραφή

 

Όνομα προϊόντων
Goldshell CK6 19.3t
Αλγόριθμος
Ealgesong
Hashrate
19.3t
Κατανάλωση ισχύος
3300W±5%

 

Κατασκευαστής Goldshell
Πρότυπο CK6
Επίσης γνωστός όπως Ανθρακωρύχος CKB Nervos
Απελευθέρωση Το Δεκέμβριο του 2021
Μέγεθος 264 X 200 X 290mm
Βάρος 8500g
Επίπεδο θορύβου 80db
Ανεμιστήρας 4
Δύναμη 3300W
Διεπαφή Ethernet
Θερμοκρασία 5 - 35 °C
Υγρασία 5 - 95%

 

Ο ανθρακωρύχος Goldshell CK6 είναι εδώ και χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο Eaglesong. Ο ανθρακωρύχος έρχεται με έναν μέγιστο hashrate 19.3Th/s. Επιπλέον, υπάρχει μέγιστη κατανάλωση ισχύος 3300W, που κάνει την ένας από τους πιό ισχυρούς ανθρακωρύχους. Απελευθερωμένο το Δεκέμβριο του 2021, Goldshell αποφάσισε να κλείσει και να ανοίξει το νέο έτος με τον ανθρακωρύχο CKB Nervos. Παρακαλώ ανακαλύψτε την αποδοτικότητα και stats στην αποκλειστική ΑΝΑΘΕΏΡΗΣΗ GOLDSHELL μας CK6.

Περίπου Goldshell CK6

Όταν βάζετε αρχικά τα μάτια σας σε το, ο ανθρακωρύχος φαίνεται ο ίδιος με άλλο τίποτα νεότερο Goldshell mineThere'sre όταν τις φυσικές πτυχές από το. Καλά, εκτός από το ζύγισμα 850It'sIt's λιγότερο από τους περισσότερους ανθρακωρύχους Nervos.

Και αυτό το κάνει έναν τέλειο ανθρακωρύχο για να σπίτι-εξαγάγει και τη μεγάλης κλίμακας μεταλλεία. Το Nervos είναι το μόνο νόμισμα mineable. Λίμνη μεταλλείας Sadthere'sre καμία που υποστηρίζει αυτό το νόμισμα. Και αυτό αφήνει όλη τη δύναμη μεταλλείας στον ανθρακωρύχο.

Επίσης γνωστός ως ανθρακωρύχος CKB Nervos, ο ανθρακωρύχος Goldshell CK6 είναι εδώ με μας. Ο ανθρακωρύχος αποδεικνύεται μια δύναμη για να λάβει υπόψη. Με μια κατανάλωση ισχύος, αναμείνετε να πληρώσετε περισσότερους με τη δαπάνη ηλεκτρικής ενέργειας.

Διάφορα καταστήματα έχουν αυτόν τον ανθρακωρύχο διαθέσιμο. Αυτά τα καταστήματα είναι αξιόπιστα και παρέχουν γρήγορα να στείλουν. Εντούτοις, πρέπει να ξέρετε τις πλήρεις ικανότητες του ανθρακωρύχου Goldshell CK6. that'sat όπου δραστηριοποιούμε.

Αποδοτικότητα του ανθρακωρύχου CK6 Goldshell

Με μια κατανάλωση υψηλής δύναμης, 3300W έρχεται με μια αποδοτικότητα 0.171j/Gh. Και αυτό δίνει τους χρήστες στο ορυχείο Nervos για μια μικρότερη χρονική περίοδο χάρι στη υψηλή δύναμη consumptiIt'sIt μια από τις μεγαλύτερες καταναλώσεις ισχύος πάντα σε έναν ανθρακωρύχο Goldshell.

Hashrate Goldshell CK6

Ο ανθρακωρύχος Goldshell CK6 έρχεται με έναν μέγιστο hashrate 19,3 Th/s. Και αυτό δίνει στους ανθρακωρύχους τη δύναμη που απαιτείται για να λύσει τους γρίφους φραγμών γρηγορότερα. Πάλι, αυτό είναι πιό πολύ hashrate εσείς θα βρεί σε έναν ανθρακωρύχο Goldshell.

Το υψηλό hashrate επιτρέπει στους ανθρακωρύχους για να λύσει τους γρίφους φραγμών γρηγορότερα και να κερδίσει coiIt'sIt το τελικό σκοπό για οποιοδήποτε ανθρακωρύχο. Το υψηλό hashrate επιφέρει επίσης σε έναν ασφαλή minThere'sre λίγη πιθανότητα μιας επίθεσης τρίτων χάρι σε αυξανόμενη hashrate.

 

19.3ος Eaglesong CKB Nervos ανθρακωρύχος Asic CKB ΚΜΕ μεταλλείας Goldshell CK6 0

19.3ος Eaglesong CKB Nervos ανθρακωρύχος Asic CKB ΚΜΕ μεταλλείας Goldshell CK6 1

 

Πόσο περίπου η εξουσιοδότηση;


A.180 εξουσιοδότηση ημερών για τη νέα μηχανή. Εάν είναι εντός της περιόδου εξουσιοδότησης, το αρχικό εργοστάσιο των ανθρακωρύχων θα είναι αρμόδιο για το. Εάν είναι από την εξουσιοδότηση, θα παράσχουμε την πληρωμένη υπηρεσία συντήρησης

 

B.For χρησιμοποίησε τους ανθρακωρύχους, θα στείλουμε το εξεταστικό βίντεο με SN τον κώδικα προτού να είσαι η αποστολή για να σιγουρευτεί κάθε ανθρακωρύχο σε ένα καλό κράτος. Και θα παράσχουμε την πληρωμένη υπηρεσία συντήρησης μετά από αυτήν.

 

Αφήστε ένα μήνυμα
If you are interested in our products and want to know more details,please leave a message here,we will reply you as soon as we can.
+
Υποβάλτε