Να στείλετε μήνυμα

Μηχανή ανθρακωρύχων μεταλλείας BTC Goldshell Lt6 3.35Gh Dogecoin Litecoin Scrypt

1
MOQ
15% off
τιμή
Μηχανή ανθρακωρύχων μεταλλείας BTC Goldshell Lt6 3.35Gh Dogecoin Litecoin Scrypt
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Αλγόριθμος: Scrypt
Κατανάλωση ισχύος: 3200W
Hashrate: 3.35Gh
Νόμισμα: DOGE LTC νόμισμα
Υψηλό φως:

Goldshell lt6 3.35Gh

,

Μηχανή ανθρακωρύχων μεταλλείας BTC Scrypt

,

Μηχανή ανθρακωρύχων Dogecoin BTC

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Goldshell
Πιστοποίηση: ce
Αριθμό μοντέλου: Goldshell lt6 3.35Gh
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Χρόνος παράδοσης: 3-7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: USDT, T/T, μεταφορά τράπεζας
Δυνατότητα προσφοράς: 100 PIECES/DAY
Περιγραφή προϊόντων

Μηχανή ανθρακωρύχων μεταλλείας LTC Goldshell Lt6 3.35Gh dogecoin litcoin scrypt

 

Προδιαγραφή
 
Όνομα προϊόντων
Goldshell lt6 3.35G
Αλγόριθμος
Scrypt
Hashrate
3.35G
Κατανάλωση ισχύος
3200W

 

Κατασκευαστής Goldshell
Πρότυπο LT6
Επίσης γνωστός όπως Ανθρακωρύχος Goldshell LT6 Litecoin/Dogecoin
Απελευθέρωση Τον Ιανουάριο του 2022
Μέγεθος 264 X 200 X 290mm
Βάρος 12500g
Επίπεδο θορύβου 80db
Ανεμιστήρας 4
Δύναμη 3200W
Διεπαφή Ethernet
Θερμοκρασία 5 - 35 °C
Υγρασία 5 - 95%

Το Goldshell LT6 ή ο ανθρακωρύχος Goldshell LT6 Litecoin/Dogecoin είναι εδώ με μας. Ο ανθρακωρύχος είναι ένα άλλο αριστούργημα από τον κατασκευαστή Goldshell. Έρχεται με έναν μέγιστο hashrate 3.35Gh/s και της κατανάλωσης ισχύος 3200W. Ο ανθρακωρύχος LT6 Goldshell είναι ένας από τους ισχυρότερους ανθρακωρύχους αλγορίθμου Scrypt. Επικριμένος για την απελευθέρωση τον Ιανουάριο του 2022, ο ανθρακωρύχος είναι αναγκασμένος να φέρει μερικά καλά tidings. Μάθετε περισσότερων στην περιεκτική ΑΝΑΘΕΏΡΗΣΗ GOLDSHELL μας LT6.

Περίπου Goldshell LT6

Όταν εξετάζετε αρχικά τον ανθρακωρύχο, παρατηρείτε μερικές φυσικές αλλαγές. Κατ' αρχάς, ο ανθρακωρύχος είναι πιό εκτενής από θα αναμένατε από τον κατασκευαστή Goldshell. Έρχεται με ένα μέγεθος 264*200*290mm και ζυγίζει 12,500g.

Μπορείτε να εξαγάγετε διάφορα νομίσματα με τον ανθρακωρύχο, με Dogecoin και Litecoin όντας τα τοπ νομίσματα. Με το LT6, οι ανθρακωρύχοι μπορούν να εξαγάγουν πάνω από 14 νομίσματα με τη μονάδα. Άλλα νομίσματα περιλαμβάνουν Auroracoin, DigiByte, και περισσότερων κάτω από τον αλγόριθμο Scrypt.

Διάφορες λίμνες μεταλλείας μπορούν να σας δώσουν τη δύναμη μεταλλείας που πρέπει να αυξήσετε τις ικανότητες μεταλλείας σας. Αυτοί περιλαμβάνουν AntPool, Easy2Mine, Litecoinpool, NiceHash, και Poolin. Συστήνουμε ιδιαίτερα οποια δήποτε από αυτές τις λίμνες.

Για τώρα, ο ανθρακωρύχος δεν είναι διαθέσιμος στα καταστήματα ακόμα. Η μέρα κυκλοφορίας σημαίνει είναι ο πρώτος ανθρακωρύχος έχουμε για το 2022. Με Dogecoin που είναι ένα κερδοφόρο νόμισμα, έχει νόημα για να πάει για το. Εντούτοις, θα ήταν καλύτερο να πιέσει χρονικά δεδομένου ότι ο κατασκευαστής θα απελευθερώσει μόνο μερικές μονάδες.

Αποδοτικότητα του ανθρακωρύχου LT6 Goldshell

Όντας ένας ισχυρός ανθρακωρύχος, υπάρχει μια χούφτα των ανθρακωρύχων αλγορίθμου Scrypt με περισσότερη κατανάλωση ισχύος. Παραδείγματος χάριν, το Goldshell LT6 έχει μια μέγιστη κατανάλωση ισχύος 3200W. Και αυτό σημαίνει τι παίρνει στο ορυχείο άνω των δέκα ιδιαίτερα κερδοφόρων νομισμάτων.

0.955j/Mh είναι η αποδοτικότητα που έρχεται με αυτόν τον ανθρακωρύχο. Αν και μερικοί να το θεωρήσουν μικρό, εξάγει αποτελεσματικά. Χάρι στη υψηλή δύναμη, η μονάδα έρχεται με τέσσερις ανεμιστήρες που βοηθούν με την ψύξη.

Hashrate Goldshell LT6

Ο ανθρακωρύχος έρχεται με ένα hashrate 3.35Gh/s. Πάλι, ο ανθρακωρύχος φαίνεται να έχει όλη τη δύναμη και όχι τόσο μεγάλο μέρος ως hashrate. Υπάρχουν άλλοι ανθρακωρύχοι με ένα υψηλό hashrate από τον ανθρακωρύχο Goldshell LT6.

Με ένα χαμηλό hashrate, ο ανθρακωρύχος μπορεί μόνο να εξαγάγει μερικά νομίσματα πηγαίνει. Έτσι ο ανθρακωρύχος θα πρέπει να εξαγάγει για περισσότερο, και το ποσοστό ηλεκτρικής ενέργειας θα αυξηθεί. Έτσι το μόνο πλεονέκτημά σας είναι ότι τα mineable νομίσματα είναι ιδιαίτερα κερδοφόρα.

 

Μηχανή ανθρακωρύχων μεταλλείας BTC Goldshell Lt6 3.35Gh Dogecoin Litecoin Scrypt 0

Μηχανή ανθρακωρύχων μεταλλείας BTC Goldshell Lt6 3.35Gh Dogecoin Litecoin Scrypt 1

 

 

Πόσο περίπου η εξουσιοδότηση;


A.180 εξουσιοδότηση ημερών για τη νέα μηχανή. Εάν είναι εντός της περιόδου εξουσιοδότησης, το αρχικό εργοστάσιο των ανθρακωρύχων θα είναι αρμόδιο για το. Εάν είναι από την εξουσιοδότηση, θα παράσχουμε την πληρωμένη υπηρεσία συντήρησης

 

B.For χρησιμοποίησε τους ανθρακωρύχους, θα στείλουμε το εξεταστικό βίντεο με SN τον κώδικα προτού να είσαι η αποστολή για να σιγουρευτεί κάθε ανθρακωρύχο σε ένα καλό κράτος. Και θα παράσχουμε την πληρωμένη υπηρεσία συντήρησης μετά από αυτήν.

Αφήστε ένα μήνυμα
If you are interested in our products and want to know more details,please leave a message here,we will reply you as soon as we can.
+
Υποβάλτε