Να στείλετε μήνυμα

Υπέρ 2.6TH/S 230W KDA Kd Goldshell ανθρακωρύχος νομισμάτων κιβωτίων

1
MOQ
15% off
τιμή
Υπέρ 2.6TH/S 230W KDA Kd Goldshell ανθρακωρύχος νομισμάτων κιβωτίων
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Αλγόριθμος: Kadena
Κατανάλωση ισχύος: 230W±5%
hashrate: 2.6th/s
ΝΟΜΙΣΜΑ: KDA
Υψηλό φως:

Κιβώτιο Goldshell KD υπέρ

,

ανθρακωρύχος νομισμάτων 230W KDA

,

Ανθρακωρύχος νομισμάτων 2.6TH/S 230W KDA

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: CHENGDU, ΚΙΝΑ
Μάρκα: Goldshell
Πιστοποίηση: ce
Αριθμό μοντέλου: Κιβώτιο Goldshell KD υπέρ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Χρόνος παράδοσης: 3-7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: USDT, T/T, μεταφορά τράπεζας
Δυνατότητα προσφοράς: 100 PIECES/DAY
Περιγραφή προϊόντων

Υπέρ 2.6TH/S 230W KDA Kd Goldshell ανθρακωρύχος νομισμάτων κιβωτίων

 

Προδιαγραφή

 

Όνομα προϊόντων
Kd-ΚΙΒΩΤΙΟ Goldshell υπέρ
Αλγόριθμος
Kadena
Hashrate
2.6TH/s
Κατανάλωση ισχύος
230W±5%
Απελευθέρωση Το Μάρτιο του 2022
Μέγεθος 178 X 150 X 84mm
Βάρος 2000g
Επίπεδο θορύβου 35db
Ανεμιστήρας 2
Δύναμη 230W
Τάση 12V
Διεπαφή Ethernet
Θερμοκρασία 5 - 35 °C
Υγρασία 5 - 95%

 

Περίπου kd-ΚΙΒΩΤΙΟ Goldshell υπέρ

Ο ανθρακωρύχος είναι λίγο μικρότερος από τους περισσότερους ανθρακωρύχους Goldshell. Έρχεται με 2100g και μια μικρή ορθογώνια μορφή. Ο ανθρακωρύχος είναι τέλειος για τη μεγάλης κλίμακας μεταλλεία δεδομένου ότι η αποθήκευση θα είναι εύκολη. Είναι επίσης μια άριστη τακτοποίηση για τα newbies κοιτάζοντας για να πάρει τα χέρια τους crypto στη μεταλλεία.

Με Kadena που γίνεται πιό κερδοφόρος ανθρακωρύχος, οι περισσότεροι ανθρακωρύχοι θα πηδήσουν γρήγορα μέσα. Αλλά δυστυχώς, ο κατασκευαστής προσφέρει μόνο επιλεγμένη λίγους ανθρακωρύχους. Επομένως, πρέπει να αποφασίσετε σας και να αγοράσετε αυτόν τον κερδοφόρο ανθρακωρύχο Kadena.

Υπάρχει μόνο ένα νόμισμα στο ορυχείο, Kadena. Και το hashrate είναι τεράστιο, καθιστώντας το εύκολο στο ορυχείο και λύνει τους γρίφους φραγμών. Υπάρχουν μερικές λίμνες μεταλλείας που ενώνουν, συμπεριλαμβανομένου του dxpool, f2pool, poolmars, και περισσότεροι.

Η ένωση μιας λίμνης μεταλλείας θα αυξήσει σημαντικά τις ικανότητες μεταλλείας σας. Παραδείγματος χάριν, θα εξαγάγετε πιθανώς περισσότερο Kadena σε 12 ώρες από τη μεταλλεία μόνο. Γίαυτό συστήνουμε οποιες δήποτε από τις ανωτέρω λίμνες μεταλλείας Kadena.

Αλγόριθμος του kd-ΚΙΒΩΤΙΟΥ υπέρ Kadena

Με Kadena, οι χρήστες παίρνουν την ασύγκριτη ρυθμοαπόδοση, το ουσιαστικά ελεύθερο αέριο, και τις έξυπνες συμβάσεις. Ο αλγόριθμος βελτιστοποιεί την εξελιξιμότητα στο μέγιστό του. Δεδομένου ότι η ζήτηση δικτύων αυξάνεται, η ενέργεια της μεταλλείας Kadena παραμένει η ίδια.

Η αρχιτεκτονική Kadena το κάνει το μόνο αλγόριθμο που παραδίδει την αυξανόμενη ενεργειακή αποδοτικότητα. Το Kadena είναι επίσης τέλειο για τη μεταλλεία ASIC όπως οι ανταμοιβές φραγμών αναδιαρρυθμίζονται ενάντια σε ένα καθορισμένο πρόγραμμα. Το πρόγραμμα είναι μετά από κάθε έξι μήνες.

Αποδοτικότητα του υπέρ ανθρακωρύχου kd-ΚΙΒΩΤΙΩΝ

Με την υψηλής ενέργειας κατανάλωση, παίρνετε την υψηλότερη αποδοτικότητα. Ο ανθρακωρύχος εν λόγω έρχεται με μια μέγιστη κατανάλωση του 230W. Η αποδοτικότητά της έρχεται σε 0.088j/Gh με μια γραμμή προμήθειας δύναμης 12v.

Ο ανθρακωρύχος χρησιμοποιεί τη διεπαφή Ethernet, η οποία είναι ιδανική χάρι στη μικρή κατανάλωση ενέργειας. Και αυτό σημαίνει ότι οι ανθρακωρύχοι θα υποστούν λιγότερα ενεργειακά κόστη τρέχοντας τον ανθρακωρύχο. Κατά συνέπεια, ο ανθρακωρύχος θα είναι απίστευτα ευεργετικός στους μεγάλης κλίμακας ανθρακωρύχους.

Hashrate του υπέρ ανθρακωρύχου kd-ΚΙΒΩΤΙΩΝ Goldshell

2.6 Th/s είναι ένα από τα μεγαλύτερα hashrates για τη μεταλλεία Kadena. Πρέπει να εξετάσετε το μέγεθος αυτού του ανθρακωρύχου έναντι Goldshell KD5 και KD6. Όταν ζυγίζετε σε μέγεθος, έχει νόημα ότι έχει περισσότερο hashrate.

Ένα υψηλότερο hashrate σημαίνει ότι ο ανθρακωρύχος θα λύσει τους γρίφους φραγμών γρηγορότερα. Και αυτό βάζει τις ικανότητες μεταλλείας σας επάνω εκεί. Θα θελήσετε έναν ανθρακωρύχο με ένα υψηλό hashrate για να εξαγάγετε περισσότερα νομίσματα. Είναι ιδιαίτερα έτσι εάν ενώνετε μια λίμνη μεταλλείας.

Υπέρ 2.6TH/S 230W KDA Kd Goldshell ανθρακωρύχος νομισμάτων κιβωτίων 0

 

Πόσο περίπου η εξουσιοδότηση;


A.180 εξουσιοδότηση ημερών για τη νέα μηχανή. Εάν είναι εντός της περιόδου εξουσιοδότησης, το αρχικό εργοστάσιο των ανθρακωρύχων θα είναι αρμόδιο για το. Εάν είναι από την εξουσιοδότηση, θα παράσχουμε την πληρωμένη υπηρεσία συντήρησης

 

B.For χρησιμοποίησε τους ανθρακωρύχους, θα στείλουμε το εξεταστικό βίντεο με SN τον κώδικα προτού να είσαι η αποστολή για να σιγουρευτεί κάθε ανθρακωρύχο σε ένα καλό κράτος. Και θα παράσχουμε την πληρωμένη υπηρεσία συντήρησης μετά από αυτήν.


 
 

 

Αφήστε ένα μήνυμα
If you are interested in our products and want to know more details,please leave a message here,we will reply you as soon as we can.
+
Υποβάλτε